skip to Main Content

Københavns Erhvervspris 2018 – nu med fokus på miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder

Københavns Erhvervspris er blevet uddelt 31. maj 2018. Som noget nyt havde erhvervsprisen i år i en af de 4 kategorier sat fokus på miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder.
Her vandt virksomheden BC Hospitality Group, der gør en stor indsats for at fremme integration.

De tre øvrige vindere Vinderne blev cykeludlejningsvirksomheden Copenhagen Bicycles ApS, lektieformidlervirksomheden MentorDanmark og iværksætter-virksomheden LifeX.

Dommerkomiteen bestod af administrerende direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen, CEO & Green Coffee Sourcing The Coffee Collective, Peter N. Dupont, direktør i Meyers Madhus, Dorthe Pedersen, og administrerende direktør i Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn, Christoffer Susé.
De nominerede er udvalgt af en fagjury, som består af medarbejdere fra hhv. Teknik- og Miljøforvaltningen, Kultur- og Fritidsforvaltningen, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen og Økonomiforvaltningen.

BC Hospitality Group, som vandt i kategorien ”miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder” er en af Københavns og Danmarks absolut største virksomheder inden for hoteller, konferencer og messer. Virksomheden vandt prisen for at sætte en høj standard for andre i branchen i forhold til bl.a. integration.
BC Hospitality Group servicerer årligt ca. 1,5 mio. danske og udenlandske gæster. Virksomheden har for øjeblikket 79 forskellige nationaliteter ansat. Det er lykkedes BS Hospitality Group at skabe en mangfoldig, inkluderende og fleksibel arbejdsplads.
Virksomheden har haft held med at have flygtninge og kontanthjælpsmodtagere i praktik, og efterfølgende få dem i ansættelse.
Af de øvrige borgere der har været i virksomhedspraktik i BS Hospitality Group er 43% i 2017, blevet tilbudt beskæftigelse efter endt forløb.

Fakta om prisen
Københavns Erhvervspris blev uddelt for første gang til Københavns Erhvervsdialogmøde den 13. juni 2016.

Prisen er de seneste to år blevet uddelt til tre virksomheder, som har udmærket sig indenfor vækst, innovation, socialt ansvar eller miljø, og dermed drevet en virksomhed i overensstemmelse med linjen i Københavns erhvervs- og vækstpolitik.
Som noget nyt sætter erhvervsprisen i år fokus på iværksætteri og social-økonomiske virksomheder.
I 2018 er der fire vindere af prisen.

Læs mere her

Kilde: Københavns Kommune

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top