skip to Main Content

De Olympiske lege i Paris 2024 skal være de mest socialt ansvarlige nogensinde

Paris har meldt ud, at man ønsker at gøre de Olympiske og Paraolympiske lege i 2024 til de mest socialt ansvarlige nogensinde. Det skete ved en begivenhed d. 23. maj 2018, hvor den komite der står for legene havde samlet en række samarbejdspartnere.

Legene skal gøres til de mest socialt ansvarlige nogensinde gennem et samarbejde med en række organisationer baseret i hovedstaden bl.a. Yunus Centre.

Ved begivenheden deltog bl.a. Paris´ borgmester Anne Hidalgo, formanden for organisations komiteen Tony Estanguet, den franske sportsminister og Muhammad Yunus.

Ambitionen for komiteen er, ifølge den aftale der er lavet med alle samarbejdspartnere, at skabe en bro mellem verdens største sportsbegivenhed, De Olympiske lege i Paris i 2024, og det fremspirende felt af socialt entreprenørskab og cirkulær økonomi i “Greater Paris” (hele Paris regionen).
Det er tanken at aftalen skal bringe aktører i det socialøkonomiske felt sammen for at prioritere social integration af mennesker fra udsatte lokalsamfund, for at skabe beskæftigelsesmuligheder for sårbare mennesker, der ellers kan være svære at nå med en beskæftigelsesindsats. Samtidig er det håbet at initiativet kan bidrage til økonomisk udvikling ved at opmuntre og støtte sociale iværksættere.

Læs mere her

Kilde: Inside The Games

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top