skip to Main Content

In the Business of Change

”In the Business of Change: How Social Entrepreneurs are Disrupting Business as Usual” er en ny bog af den canadiske journalist Elisa Birnbaum, der bl.a. er chefredaktør på det digitale SEE Change Magazine. Bogen udkom d. 29. maj 2018.

Mange lokalsamfund oplever problemer, fordi vitale industrier forsvinder, fordi de lokale økonomier har det svært, på grund af manglende eller dårlig politisk ledelse. Mange mennesker ønsker løsninger og ”mere af samme skuffe” duer simpelthen ikke mere.

I Business of Change er en praktisk og inspirerende guide, der viser, hvordan sociale iværksættere fra New York, Chicago, Los Angeles, San Francisco og Vancouver, der er trætte af for meget affald, uretfærdighed og regeringens indsatser, bruger virksomhedsdrift til at adressere udfordringer i deres lokalsamfund.

Bogen, der både fortæller både de sociale iværksætteres historier og deler de erfaringer, de har gjort sig gennem deres arbejde indeholder bl.a.:

• Portrætter af bemærkelsesværdige personer og virksomheder fra så forskellige sektorer som beskæftigelse, fødevarer, kunst, uddannelse og social retfærdighed.

• Et overblik over de erfaringer virksomhederne har gjort sig og den impact de har haft i praksis.

• Tips til at komme i gang og opbygge samarbejder i lokalsamfundet samt at opskalere indsatsen.

Bogen er for alle, der har lyst til at genopbygge deres lokalsamfund og mener, at virksomhedsdrift kan være en stærk, positiv motor for forandring.

Elisa Birnbaum er udgiver af og redaktør for SEE Change Magazine, en digital publikation aom socialt iværksætteri og social forandring. Hun har været journalist og tv-producent i over 15 år, og skriver regelmæssigt artikler om socialt iværksætteri til National Postand ligesom hun har bidraget til en række publikationer, herunder Globe & Mail, Profit and Lifestyles Magazine. Hun er uddannet i statsvidenskab og jura og bor i Toronto, Ontario.

 

Fakta om Bogen:

Titel: In the Business of Change: How Social Entrepreneurs are Disrupting Business as Usual

Forfatter: Elisa Birnbaum
Forlag: New Society Publishers

Udgivelsesdato: d. 29.maj 2018

ISBN-10: 0865718717

ISBN-13: 978-0865718715

Bogen er på 192 sider og kan købes på Amazon.com her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top