skip to Main Content

The Atlas of Utopias: oversigt over inspirerende samfund der kæmper for bæredygtighed

The Atlas of Utopias er et globalt galleri der fremviser lokalsamfund fra hele verden der kæmper for bæredygtighed i henhold til vand, energi og boligforhold.

Atlaset fremviser inspirerende historier om lokale initiativer, der udfordrer forankret magt og udvikler alternativer til denne. Disse lokale initiativer spænder bredt fra små landsbyer i Bolivia til internationale storbyer som Paris, hvor samfund kæmper for at levere demokratiske løsninger på, vand, energi og boligforhold.
Disse initiativer viser, hvordan offentlige løsninger baseret på principper om samarbejde og solidaritet fremfor konkurrence og privat fortjeneste, er succesfulde i at opfylde folks grundlæggende behov, samt skabe tillid og selvstændiggørelse, der styrker samfundenes mange udfordringer. Disse initiativer viser i praksis, at det er muligt at skabe bæredygtige alternativer og at det allerede finer sted.

Se atlasset over initiativerne her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top