skip to Main Content

Kofoeds Skole indvier nye socialøkonomiske virksomheder

Kom til folkefest og sommermarked d. 13. juni 2018 i Nyrnberggade – og vær med til at indvie Kofoeds Skoles nye socialøkonomiske butikker.

Kofoeds Skole kan i år holder 90 års jubilæum. I den anledning invitere Kofoeds Skole i samarbejde med Realdania alle til folkefest, sommermarked og indvielse af socialøkonomiske butikker i Nyrnberggade på Amager onsdag den 13. juni fra kl. 12-17.

På dagen er der boder fra flere forskellige sociale organisationer med alt fra kunsthåndværk til loppefund. Man kan også gå på opdagelse i de socialøkonomiske butikker med bl.a. genbrugsmøbler og vintagetøj og nyde mad fra hele verden.

Der er livemusik fra blandt andre Bryan Rice og Bolværket samt ved Kofoeds Skoles egne bands, bl.a. Ready Steady Blues Band, Salsamagi, Orientorkestret samt en akustisk musikscene i den nye café ‘Kofoeds Kant’.
Hertil kommer salgsboder ved eksterne sociale organisationer, gadefodboldturnering, mad, kunstworkshop og meget, meget mere.

Arrangementet er åbent for alle.

Læs mere her

Foto: fra Kofoeds Skoles hjemmeside.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top