skip to Main Content

68 km til Fortuna

68 km til Fortuna er en ny bog af professor i socialt entreprenørskab Lars Hulgård. Bogen udkommer d. 31. maj 2018.

Lars Hulgård er i bogen på cykeltur i Spanien og skriver om Maurerne, flamencoen, den andalusiske syndikalisme og anarkisme, de sociale bevægelser, digterne, civilsamfundet, undertrykkelsen, kærligheden og oprøret. Han kommer forbi Ruta del Califato mellem de storslåede byer og bysamfund Granada, Cordoba og Sevilla, besøger aktivisterne i Rey Heredia i Cordoba, cykler ind i det socialistiske minisamfund Marinaleda og gennem den oversete men historisk væsentlige by Castro del Rio. Han kommer også til at stå ved digteren Federico García Lorcas skrivebord i hans sparsomt indrettede værelse i huset i Granada.

Lars Hulgård er tiltrukket af Spaniens sans for drama, mangfoldighed og praktisk solidaritet. Han er samtidig sociolog og ønsker at lærer af de mennesker, han møder i sin evige søgen efter konturerne til et mere solidarisk samfund.

 

Lars Hulgård

Lars Hulgård er professor i Socialt entreprenørskab ved Roskilde Universitet. Og gæsteprofessor ved Tata Institute. Han har skrevet flere bøger om socialt entreprenørskab, socialøkonomiske virksomheder og civilsamfund.

I 2006 var han medstifter af Center for Socialt Entreprenørskab, som han i dag leder sammen med professor Linda Lund Gaard Andersen.
Lars er også medstifter af det europæiske forskernetværk EMES, hvor han har været præsident fra 2010-2016.

 

FAKTA OM BOGEN:

Titel: 68 km til Fortuna
Forfatter: Lars Hulgård
Udgivelsesdato: 31-05-2018
Sprog: Dansk
ISBN13: 9788799943258
Sidetal: 204
Forlag: Forlaget UDENFOR
Format: Paperback
Bogen kan købes mennem forlaget SAXO her

Se også facebook event for bogreceptionen d. 31. maj 2018 her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top