skip to Main Content

Ildstedet – Mad med mening

Hos Ildstedet får nydanskere mulighed for at engagere sig i samfundet på en meningsfuld måde, igennem skabelsen af eksotiske madoplevelser. Ildstedets vision er at gastronomi skal være centrum for at knytte stærkere bånd mellem nydanskere og lokalbefolkningen.

Ildstedet

Ildstedet slog dørene op i 2017 og er del af det kreative iværksætter miljø Institut for (X) ved Godsbanen i Aarhus og er støttet af RealDania, Aarhus 2017 og Kulturforvaltningen Aarhus Kommune.

Projektet er en social inkluderende og nyskabende platform, hvor kulturudveksling og integration er essensen. Køkkenet og madlavningen er et redskab til interkulturel integration og genforening, der forbinder lokalbefolkningen og de nytilkomne kulturer via fællesspisninger og kulturmøder. I køkkenet bliver der både talt dansk og arabisk.

Ildstedet tilbyder mange aktiviteter i form af cateringaftaler, kurser og workshops for skoler og virksomheder, derudover kan ildstedet hyres til konsulentarbejde i kommunalt regi og tilbyder at andre virksomheder samt samarbejdspartnere kan leje Ildstedets rammer til møder, foredrag m.m.
Ildstedet er et mødested hvor man altid kan kigge forbi, der bliver bagt friske økologiske grovboller og kager hver dag!

Kontakt

E-mail: info@ildstedet.org
Hjemmeside: www.ildstedet.org
Facebookside: www.facebook.com/Ildsted

Ellers er man altid velkommen til at kigge forbi – der er tit folk i køkkenet eller på kontoret.
Institut for (X) Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top