skip to Main Content

Changemakers Yard

Ashoka Scandinavia og Raoul Wallenberg Academy har netop lanceret platformen Changemakers’ YARD! – der er for unge svenske forandringsagenter, som vil forandre verden.

Platformen bygger på organisationernes samlede erfaringer indenfor området og har til formål at støtte unge i at udvikle ideer der kan være med til at forbedre samfundet.

Platformen hjælper de unge med viden, værktøjer og inspiration, så de får mulighed for at udvikle de kompetence, der kræves for at skabe positiv samfundsforandringer i en stadig mere kompleks verden.

Ifølge Emma Lindgren, der er Country Director for Ashoka i Sverige kan hver enkelt af os blive en forandringsagent. Det handler om at lave forandringer i hverdagen som gør livet bedre for dig elv, din familie, dine venner og for samfundet som sådant. Forandringer som kan drive samfundet fremad og som muliggør samarbejde.

Platformen indeholder både inspiration til de unge forandringsagenter og giver også mulighed for at man kan møde andre forandringsagenter, så man kan støtte hinanden og samarbejde.

Platformen afholder også Årets Changemaker – en konkurrence, hvor unge mellem 16-25 år konkurrere med ideer der kan skabe positive forandringer. De unge kan vinde professionel coaching, som kan hjælpe dem med at realisere ideen. Unge svenske forandringsagenter kan inden 8. juni ansøge om at være med i 2018 udgaven af konkurrencen.

Læs mere om Changemakers Yard på: changemakersyard.com

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top