skip to Main Content

34 projekter får støtte fra Realdanias ildsjælekampagne

Realdanias ildsjælekampagne, Underværker har netop uddelt penge til 34 projekter over hele landet.

Projekterne er udvalgt blandt 184 ansøgere og spænder fra nye rammer for musik og kultur til komposthave, skraldecafé og rollespilshytte.

De frivillige ildsjæle, der får kan føre deres ideer ud i livet tæller bl.a.:

– Foreningen Ringgaard i Vojens, der får mulighed for at skabe bedre fysiske rammer for at hjælpe udsatte borgere og samtidig bekæmpe madspild ved at videresælge overskuds- og datovarer til lave priser.

– I Glamsbjerg på Fyn skal Hørvævsmuseet udvikles som samlingssted for viden om vævning, design og udvikling af danske naturmaterialer.

– Ved Hareskoven nord for København skal der bygges en ny rollespilshytte, og her er målet, at stedet skal være et alternativ til det traditionelle foreningsliv og en base for mangfoldighed af eventyrlige og kreative friluftsaktiviteter for både voksne, børn og unge.

Realdania har siden 2011 støttet over 200 frivillige projekter med mere end 90 millioner kroner. Fælles for de støttede projekter er, at de er drevet af ildsjælene, der gør en positiv forskel for deres lokalsamfund, hvor deres smittende energi giver andre lyst til at bakke op om dem.

I følge Christian Andersen, der er projektchef i Realdania er fonden langt fra færdige med at bakke op om ildsjælenes store indsats.

Læs mere og se de 34 projekter der har modtaget penge her

Kilde: Realdania

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top