skip to Main Content

Ny rapport: Status over den civilesektor EU-Rusland 2017

”EU-Russia Civil Society Forum” står bag den nye rapport, som rummer en status fra landende Bulgarien, Italien, Litauen, Holland og Rusland.

I 2016 udkom rapporten ”Raport on the State of Civilt Society in the EU and Russia” for første gang. Dengang gav rapporten en status over den civilesektor i henholdsvis Tyskland, Ungarn, Polen, Spanien og Rusland. Den nye rapport er således klar med en ny status fra andre EU lande og Rusland som genganger.

Rapporten fungerer som et analytisk redskab, der præsenterer ligheder, forskelle samt udfordringer hos de forskellige civilsamfund nationerne imellem. Målet er at styrke en gensidig forståelse og tilbyde en vidensdeling der kan inspirere aktører indenfor det civile felt.

Forskningen bag rapporten er baseret på online-undersøgelser, interviews, casestudier der alt sammen er sat i kontekst med den enkelte nations politiske, sociale og økonomiske situation. Tilfælles for hele den civilesektor i Europa og Rusland, er at den er under forandring, hvor der stilles spørgsmålstegn ved både dens værdier og rolle. For at imødegå dette, bør nye strategier og løsninger udvikles.

Den engelske version af rapporten kan downloades her

En trykt kopi kan bestilles via e-mail her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top