skip to Main Content

Bevidst forbrug på fremmarch i England

Ny undersøgelse fra Charity Bank viser, at bevidst forbrug er stigende i England, hvilket betyder at flere virksomheder har brug for at opføre sig på en etisk og transparent måde.

Charity Bank er en engelsk, etisk bank, der arbejder for at penge bruges til gode formål.

Bankens reseach viser, at 64% af de engelske forbrugere nu køber fra etiske virksomheder. 60% af englænderne mener også at virksomheder burde gøre mere for at afhjælpe sociale problemer.

Engelske forbrugere anvender ikke bare disse etiske standarder ved valg af mad, tøj, energileverandører og andre dagligdags produkter, det påvirker også, hvor og hvordan de investerer deres penge. Mere end halvdelen af englænderne (56%) mener, at deres bank ikke gør det klart nok, hvordan deres penge bliver investeret, mens 57% af befolkningen vil overveje at åbne en opsparingskonto i en bank, der viser sine etiske værdier og som kan betalte en konkurrencedygtig rente.

Undersøgelsen viser også at forbrugernes primære grunde til at købe og investere etisk er:

– at være tro mod sine personlige værdier (42%)
– del af en forpligtigelse om at leve ansvarligt 42%)
– ønsker ikke at støtte uetiske virksomheder (38%)
– ønsker at støtte lokale organisationer (38%)
– ønsker at have en positiv effekt på andre (35%)
– ønsker at give noget tilbage til samfundet. (34%)

Om Charity Bank
Charity Bank er en etisk bank, hvis mission er at bruge penge til gode formål. Banken låner udelukkende til velgørende organisationer, socialøkonomiske virksomheder og andre organisationer, hvor lånet er til et socialt formål. Charity Bank drives for denne sektoren og ejes af organisationer i sektoren, da alle dets aktionærer er velgørende fonde og organisationer med sociale formål.
Charity Bank er en af verdens mest etiske virksomheder, ifølge undersøgelser udført af The Good Shopping Guide. Charity Bank er også den eneste bank i England som har et Social Enterprise Mark, der anerkender dens sociale formål og ejerskabet.

For mere information besøg www.charitybank.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top