skip to Main Content

Ny Podcast: Bæredygtig business

Kan virksomheder tjene penge på at tage et socialt og miljømæssigt ansvar? Dette spørgsmål går bæredygtighedsnørden Steffen Max Høgh i dybden med, i den nye podcast – Bæredygtig business.

Steffen Max Høgh er til dagligt direktør i den socialøkonomiske virksomhed 3R kontor, der sælger kontormøbler ud fra cirkulærøkonomiske principper og beskæftiger 40% socialt udsatte borgere.

Nu har han netop lanceret bæredygtig business hvor han stiller skarpt på sammenhængen mellem ansvarlighed og bundlinje, og spørger: kan virksomheder virkelig tjene penge på at tage socialt og miljømæssigt ansvar?

I podcasten kan man følge Steffen der rejser rundt i hele Danmark og besøger landets førende eksperter og erhvervsledere indenfor CSR, bæredygtig forretning og cirkulær økonomi. Indtil videre er der udkommet seks episoder, der hver især omhandler forskellige temaer som platformsøkonomi og verdensmål i praksis.

I episoden fra d. 9. april 2018 har Steffen Høgh interviewet Lars Jannick fra Den Sociale kapitalfond. Her kan iværksættere få tips til at søge investeringer og ikke mindst kompetence til at realisere deres socialøkonomiske ideer.

Hent podcasten på Itunes

 

eller

 

Lyt til podcasten her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top