skip to Main Content

Ny håndbog: Stiller skarpt på små virksomheder der tager socialt ansvar

Den nye håndbog ”Research Handbook on Small Business Social Responsibility
Global Perspectives” belyser hvordan små virksomheder enten tager socialt ansvar, eller hvordan de kan gøre det.

Flertallet af virksomheder på global plan er små virksomheder. Til trods, er der mest fokus på store virksomheder og ”Corporate Social Responsibility”, og ikke hvordan små virksomheder kan tage socialt ansvar. Ifølge forfatterne bag håndbogen, er CSR et vestligt koncept, der desværre ikke tager højde for den forskel små virksomheder kan gøre.

Derfor stiller denne research håndbog skarpt på små virksomheder og inddrager forskning fra verden over, både fra industri og udviklingslande. Bogen samler alt viden fra feltet og danner dermed grundlag for at interesserede kan arbejde videre med at udvikle metoder for virksomheder der ønsker at tage et socialt ansvar.

Læs mere og køb bogen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top