skip to Main Content

Ny bog gør status over feltet: Social Innovation and Sustainable Entrepreneurship

Feltet indenfor social innovation og bæredygtigt entreprenørskab, er under hastig forandring. Nye teoretiske rammesætninger bliver skabt, måling af socialværdiskabelse bliver testet. Den nye bog Social Innovation and Sustainable Entrepreneurship giver et øjebliksbillede over feltet.

Bogen redegør for fremadstormende nye filosofiske, metodelogiske og teoretiske tilgange, hvoraf mange er skabt af praktikere. Den første del af bogen behandler de teoretiske tilgange, hvorfra man kan undersøge feltet. Anden del af bogen belyser innovative tilgange til at minimere klima forandringerne. Den tredje del af bogen omhandler nye socialt innovative processer, hvori muligheder gribes og omformes. Den sidste del, berører de etiske dimensioner ved at arbejde med social innovation.

Læs mere og køb bogen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top