skip to Main Content

Årets socialøkonomiske virksomhed i Silkeborg 2018

Velling Koller Camping & Hotel fik torsdag d. 5. april tildelt prisen som Årets Socialøkonomiske Virksomhed i Silkeborg 2018.

Direktør for Velling Koller, Henrik Sand, fik overragt prisen af beskæftigelseschef Jørgen Haunstrup ved konferencen ”Kompetente Partnerskaber – om job og vækst” – der fandt sted på Scandic Hotel i Silkeborg.

Årets socialøkonomiske virksomhed i Silkeborg uddeles til en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed i Silkeborg Kommune, som har gjort sig særligt bemærket i forhold til at skabe jobmuligheder til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Velling Koller modtog også prisen i 2017, men som Jørgen Haunstrup gjorde opmærksom på, skulle det diskvalificere i forhold til at stille op til prisen i år – når virksomheden nu gør det rigtig godt. Velling Koller har det seneste år mere end fordoblet antallet af fleksjobansatte.

Om Velling Koller
Velling Koller Camping & Hotel
Velling Koller Camping & Hotel i Bryrup er omdannet til en socialøkonomisk virksomhed i april 2013 og er i dag en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed.
Udover det lille hotel med 13 værelser og campingpladsen driver virksomheden også Restaurant Velling Koller og Café Berthel.
Herudover har står Velling Koller også for kantinedriften på flere institutioner og virksomheder bl.a. på Silkeborg Handelsskole og i Midtjyllands Lufthavn.

Læs mere om Velling Koller på: www.velling-koller.dk

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top