skip to Main Content

Skoll Awards for Social Entrepreneurship 2018

Skoll Foundation for Social Entrepreneurship har forud for sin årlige konference Annual Skoll World Forum udnævnt de seks modtagere af 2018 Skoll Awardees for Social Entrepreneurship.

Skoll Awards for Social Entrepreneurship 2018

Skoll Awards tildeles enestående ledere, hvis organisationer har disruptet status quo, har skabt bæredygtig forandring i stor skala, og som er klar til at skabe endnu større indvirkning på verden.

Formand og stifter af Skoll Foundation, Jeff Skoll, bød de seks velkommen i fondens verdensomspændende fællesskab af tidligere prismodtagere (Awardees) og understregede at dette fællesskab af forandringsagenter styrkes hele tiden ligesom fællesskabets forståelsen af, hvordan man kan løse verdens store udfordringer gør det.

Ved at investere i organisationer, når deres innovationer er klar til at vækste, hjælper Skoll Awards med at frigøre det fulde potentiale og den fulde rækkevide for socialt entreprenørskab.

De seks arbejder med at løse nøgleudfordringer fra at skabe økonomisk inklusion til rene energi løsninger og til udrydelse af fattigdom.
Og alle seks organisationer har vist stort potentiale for at øge deres positive impact.

De seks vindere er:
Lesley Marincola fra Angaza – som tilbyder en pay-as-you-go teknologi platform for at øge udbuddet af billige og rene energiløsninger for den ene milliard af verdens fattigste som i dag lever uden adgang til forsyningsnet.

Jess Ladd fra Callisto – som arbejder for at fjerne hindringer for at rapportere seksuelt overgreb via sin online platform, og som tilbyder overlevende nye rapporteringsmuligheder og institutioner med brugbare data for at beskytte ofre og reagere på problemet.

Jennifer Pahlka fra Code for America – som hjælper med hjælper med at opbygge og implementere open source-teknologi i samarbejde med regeringerne for at gøre deres offentlige tjenester enkle, effektive og nemme at bruge for borgerne.

Barbara Pierce Bush fra Global Health Corps – som er med til at styrke området for global sundhed med unge, ikke-traditionele talenter, og som opbygger af et netværk af innovative fremtidige ledere gennem organisationens særprægede ledelsesprogram.

Anushka Ratnayake fra myAgro – som udvikler en banebrydende mobil opsparingsmodel, der gør det muligt for småbondebønder at investere i højkvalitets input, som kan forbedre deres høst og løfte dem ud af fattigdom.
Harish Hande fra SELCO – som arbejder for at opbygge et holistisk økosystem, der øger tilgængeligheden, overkommeligheden og bæredygtigheden af vedvarende energi for de fattige.

De seks prisvindere modtager alle 1,25 millioner dollars i investeringer til at skalere deres arbejde og forøge deres impact. Det sker ved en ceremoni i forbindelse med Skoll World Forum d. 11. april (#SkollWF) on Wednesday.
Begivenheden kan følges live på http://skoll.org/live
Eller via Skolls Facebookside @SkollFoundation

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top