skip to Main Content

Social Enterprise Self-Assessement tool

Social Enterprise Self-Assessement tool er et nyt værktøj designet til at hjælpe socialøkonomiske virksomheder i vækst med at vurdere resultatet af deres arbejde på 11 nøgleområder, der er vitale for at få succes med socialøkonomisk virksomhed.

De 11 nøgleområder er blevet identificeret gennem den australske organisation Social Traders´arbejde med mere end 150 socialøkonomiske virksomheder.
Selve vurderingen tager ca. 20 minutter at gennemføre og efterfølgende, har man en god indikation af hvordan ens socialøkonomiske virksomhed klarer sig i forhold til nøgleområderne.
Man kan gennemføre vurderingen på Social Enterprise Self-Assessement tool hjemmeside her

Om Social Traders
Social Traders er Australiens ledende organisation i forhold til at støtte og udvikle socialøkonomiske virksomheder. Organisationen har siden 2008, gennem vidensdeling og opbygning af partnerskaber, arbejdet for at hjælpe socialøkonomiske virksomheder af alle størrelser med at finde bedre og mere effektive måder at bidrage til at skabe bæredygtige sociale forandringer. Det gælder både i forhold til at skabe arbejdspladser til udsatte og at opbygge mere modstandsdygtige lokalsamfund.

Læs mere om social traders på: http://www.socialtraders.com.au/

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top