skip to Main Content

Strength in Numbers – rapport opfordrer til at droppe begrebet investeringsparathed

Den engelske organisation Social Investment Business har netop lanceret rapporten “Strength in Numbers”, der anbefaler en ny tilgang til støtteprogrammer for velgørende organisationer og socialøkonomiske virksomheder for at sikre deres fokus på at være robuste og bæredygtige på længere sigt.

Social Investment Business har igennem deres program støttet 677 organisationer, hvor næsten en tredjedel af disse, har øget deres investering eller skabt kontrakter, for £1 billion sammenlagt.
Rapporten har udarbejdet fire områder hvorpå programmerne kan forbedres fremover:

– Der skal tages et større udgangspunkt i organisationernes og virksomhedernes behov. Der skal være fokus på at gøre dem modstandsdygtige fremfor et fokus på skalering.

– Virksomhederne og organisationerne uddannes i at finde innovative løsninger, for at undgå afhængighed af udefrakommende økonomisk støtte.

– Programmerne skal i højere grad baseres på viden der er dokumenteret for at virke.

– Der skal tages hensyn til det bredere system, hvor organisationerne og virksomhederne opererer. For eksempel med mere fokus på markeder og idriftsættelse og den levede oplevelse hos de mennesker, som ansøgerne til programmerne ønsker at støtte

Læs mere her
Læs også blogindlæg om baggrunden for rapporten her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top