skip to Main Content

Danske digitale innovationer til World Summit Awards Congerss

Afholdes i Wien, Østrig d. 20. – 22. marts 2018: World Summit Award Global Congress 2018 Social Impact Through Digital
med danske vindere.

World Summit Awards (WSA) er en årlig international priskonkurrence, der arbejder for at fremme og anerkende digitale innovationer, der har en stor positive effekt på samfundet.

Vinderne af WSA 2017 skal kåres denne uge i Wien. Ud af 400 nomineringer fra 180 lande, har en ekspert jury udvalgt 40 vindere fra 23 lande. I Danmark har sociale entreprenører i Danmark stået for at nominere danske digitale innovationer hvor de to danske projekter M-PAYG og Be My Eyes er blandt de 40 vindere.

Vinderne af WSA 2017, blev fundet i november 2017, men skal præsentere deres innovationer og modtage deres pris ved den globale WSA kongres i Wien d. 20.-22. Marts.

World Summit Awards har ingen pengepriser, men vindere af konkurrencen bliver bl.a. inviteret til at deltage i den globale kongres i Wien med alt betalt, bliver del af et internationalt netværk af anerkendte digitale udviklere og får adgang til WSAs netværk af globale eksperter og industrielle ledere i mere end 180 lande. Samtidig får de mulighed for at mødes med verdenskendte sponsorer og partnere i WSA´s netværk.

Læs mere om World Summit Award Global Congress 2018 her
Mere om WSA her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top