skip to Main Content

Ny rapport: Funding Global Citizenship Education in Europe

Uddannelse i globalt medborgerskaber er anerkendt som et vigtigt redskab, når det kommer til at løse de globale udfordringer vores verden står overfor. Til gengæld er nationalstaternes investering i global dannelse begrænset. En ny rapport spørger hvorfor?

Den Europæiske Union har mødt kritik for kun at komme med kortsigtede løsninger på globale problemer, så som flygtninge krisen. Dette skyldes blandt andet at EU-borgerne ikke mener de har en global forpligtelse. Derfor er det vigtigt at der bliver investeret i global dannelse, men nationalstaterne gør ikke nok.

Rapporten ”Funding Global Citizenship Education in Europe” har kortlagt hvor meget de enkelte nationalstater i EU (+ Norge) har investeret i globalt medborgerskab mellem 2011-2015. Dermed kan de enkelte stater få et overblik over deres egen indsats og dermed et overblik over hvor der skal ske forbedringer.

Rapporten kan læses her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top