skip to Main Content

Social Change Central: Online netværk for Australske sociale entreprenører

Til trods for at der i Australien eksisterer 20.000 socialøkonomiske virksomheder, har der ikke eksisteret et online forum hvor samarbejder kan søges og erfaringer kan deles. Dette har online platformen Social Change Central lavet om på og skabt Australiens første online netværk.

For de sociale entreprenører i Australien, har en stor del af kommunikationen og networking. fundet sted i lukkede Facebook-grupper. En masse vigtig viden der kunne komme sociale entreprenører til gavn, fra fundraising, samarbejdsmuligheder til hvordan man starter en virksomhed op, har hidtil været informationer der har været svært at opsøge.

Derfor er Social Change Central opstået med visionen om både at samle de sociale entreprenører i Australien på platformen samt at gøre alle relevante informationer tilgængeligt på ét sted. På platformen er der mulighed for at oprette sig med et gratis login, men med et betalt login får man tilbudt markedsføring, VIP-support, mulighed for at skrive indlæg m.m.

Læs mere om Social Change Central på: www.socialchangecentral.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top