skip to Main Content

International konference om sociale investeringer

AskovFonden inviterer, i samarbejde med Nordic Development Corporation, Den Sociale Kapitalfond og Ernst & Young, til en international konference om sociale investeringer d. 24. maj 2018 i København.

Sociale investeringer står i øjeblikket højt på den politiske dagsorden, og regeringens beslutning om at etablere en social investeringsfond markerer en vigtig milepæl i forhold til at komme i gang med at prøve dette værktøj af i Danmark.

Med konference vil arrangørerne gerne være med til at skabe et mere solidt fundament for praktisk handling gennem opbygning af viden og netværk blandt de aktører, der ønsker at tage del i udviklingen af fremtidens velfærdsmodeller.
På konferencen får man derfor mulighed for både at blive inspireret af de førende internationale eksperter, og diskutere den konkrete danske markedsudvikling.

På konferencen kan man bl.a. opleve tidligere rådgiver for Obama-administrationen og ekspert i sociale investeringer, Paul Carttar, Jenny Carenco, der er Impact manager hos Prosper, Philippe Bernard-Treille der er investment Officer i den europæiske investeringsfond, EIF, Dr. Jussi Nykänen, Founding partner i Epiqus Ltd, Adam Kybird fra Bridges Fund Management, David Butler som er Consultant for MDRC og Helle Øbo, Adm. Direktør i AskovFonden.

Konferencen åbnes af minister for offentlig innovation, Sophie Løhde.

PRAKTISK INFORMATION
TID: Torsdag den 24. maj 2018 fra kl. 9:00 – 17:00
STED: CFL (Center For Ledelse), Folke Bernadottes Allé 45, 2100 Kbh Ø
TILMELDING: Mail til konference@askovfonden.dk
PRIS: 4.999 kr. ekskl. Moms

 

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top