skip to Main Content

Thomson Reuthers Foundation News – Social Innovation

Thomson Reuthers Foundation News (TRFN) lancerede for seks måneder siden en ny sektion på deres hjemmeside om Social Innovation med artikler og videoer om socialøkonomiske virksomheder. Nu vil TRFN gerne udvide siden og søger input med holdninger fra eksperter fra feltet fra hele verden.

Den nye sektion om social innovation er sponsoreret af Deutsche Bank´s ”enterprise programme for social good” og sætter fokus på virksomheder, der sætter interessen for mennesker og miljø først.

I det seneste halve år er der præsenteret mere end 60 artikler fra 26 lande om socialøkonomiske virksomheder, hvoraf flere også har en tilhørende video. Nogen af artiklerne er gået videre til store medier som Taipei Times, Lebanon’s Daily Star og Shanghai Daily.

Blandt de 60 artikler er bl.a. en om Sexelancen på Vesterbro og social iværksætter Michael Lodberg Olsen, der står bag projektet.

TRFN vil gerne udbygge Social Innovation sektionen med en ”Opinion” del altså med menings- og holdnings input fra eksperter indenfor det socialøkonomiske felt fra hele verden.
Man søger specielt indlæg med nye perspektiver, indsigter og løsninger relateret til socialøkonomiske virksomheder.

Guide for blogindlæg kan ses her

Blogindlæg kan sendes til:
Lee Mannion, Social Enterprise Correspondent på email lee.mannion@thomsonreuters.com

Se Thomson Reuthers Foundation News – Social Innovation sektion på: news.trust.org/social-innovation

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top