skip to Main Content

Social Economy Enterprises and Cultural and Creative Industries

DIESIS projektet har netop publiceret sammendraget af en undersøgelse, der ser på hvordan socialøkonomiske virksomheder kan bidrage til kulturelle og kreative industrier i Europa.

DIESIS projektet har i et arbejdspapir set på den rollen som socialøkonomiske virksomheder, der er involveret i CCI’erne i hele Europa spiller, for at forstå, hvordan socialøkonomiske virksomheder kan bidrage til kulturelle og kreative industrier, og hvordan de sammen er i stand til at fremme rumlige og sektorklynger, som f.eks. har en økologisk tilgang til kulturelt samarbejde og territorial udvikling.
En af de vigtigste ting, der forbinder alle de metoder, der er analyseret i denne undersøgelse, er den stærke vilje virksomhederne har til at håndtere problemer indenfor deres territorium gennem kreative og kulturelle løsninger, som kan øge lokalsamfundets engagement.
Undersøgelsen består af tre dele: en gennemgang af evidens, en workshop og en empirisk komponent i form af casestudier.

Sammendraget af undersøgelsen kan læses her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top