skip to Main Content

Netværket Eurocities: Sådan kan Europæiske storbyer promovere socialt entreprenørskab

Eurocities er et netværk for store Europæiske byer. Nu har de lanceret en publikation omkring hvordan europæiske byer kan promovere socialt entreprenørskab.

“The role of cities in promoting social entrepreneurship”, som publikationen hedder, tager udgangspunkt i 12 storbyer der har lavet en strategi for at promovere socialt entreprenørskab. Her kan man læse hvordan de 12 byer, blandt andet Malmö og Göteborg, arbejder strategisk for at støtte sociale initiativer i deres by.
Publikationen giver også et overblik over de redskaber byerne anvender, succes historier og problemer. Derunder giver de anbefaler til andre byer der ønsker at arbejde strategisk med socialt entreprenørskab.

Læs mere her

Download publikationen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top