skip to Main Content

SensAbility – Think Social. Act Economically

SensAbility konferencen afholdes i 2018 under temaet – ”Think Social. Act Economically” d. 6.-7. april i Vallendar i Tyskland.

SensAbility blev grundlagt for ni år siden med det formål at give sociale iværksættere en platform, hvor de kan dele deres ideer og inspirere grundlæggere. Siden da er har konferencen udviklet til at blive Tysklands største, studentorganiserede konferencen for social entreprenørskab.

Konferencen afholdes sted på WHU Otto Beisheim School of Management og er vært for mere end 200 deltagere.
Under den to dage lange konferencen mødes sociale iværksættere og andre med visioner for at dele deres iværksætteroplevelser. Konferencen byder på en række oplæg, paneldebatter og interaktive workshops ligesom der også er mulighed for at speeddate med socialøkonomiske virksomheder.

Læs mere om konferencen på: www.sensability.de

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top