skip to Main Content

Buy Good. Feel Good.

Buy Good. Feel Good. er Canadas største salgsmesse dedikeret til socialøkonomiske virksomheder. Messen afholdes d. 11.-13. maj 2018 i Toronto.

Buy Good. Feel Good. Ønsker at understøtte en verden, hvor virksomheder fører an i udviklingen af et sundt, fair og retfærdigt samfund. Hver gang vi som forbrugere køber noget – har det en effekt. Buy Good. Feel Good. forsøger at forbinde forbrugerne med de brands, der arbejder for at gøre en forskel.

Ud over at kunne købe bæredygtige kvalitetsprodukter fra adskillige socialøkonomiske virksomheder i Canada, kan man på messen også deltage i workshops med inspirerende ledere fra socialøkonomiske virksomheder.

Messen byder også på en konkurrence, der sætter fokus på unge sociale iværksættere – ”Young Social Entrepreneur Contest”.

Læs mere om Buy Good. Feel Good. på: www.buygoodfeelgood.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top