skip to Main Content

Køb folkeaktier i Kulturgyngen

Nu kan man støtte op om Aarhus’ ældste socialøkonomiske virksomhed Kulturgyngen ved at købe folkeaktier.

Kulturgyngen har i de sidste 30 år haft sit virke i Aarhus og 1000vis af gæster har besøgt spille- og spisested i Mejlgade. Stedets sociale profil, er måske ikke så kendt, men i alle årene har drivkraften for Kulturgyngen været at skabe et fællesskab for mennesker, der af mange forskellige grunde står udenfor uddannelses- og arbejdsmarkedet.

Nu vil Kulturgyngen gerne bringe virksomhedens sociale del mere i fokus. Derfor forsøger virksomheden i februar måned 2018 at indsamle 150.000 kr. til et umiddelbart økonomisk behov. Og vil derudover året ud sælge folkeaktier for at støtte arbejdet med at sætte virksomhedens sociale del i fokus.

Kulturgyngens folkeaktie er ren donation, som ikke giver ejerskab, udbytte eller indflydelse, men masser af kærlighed til folket.

Folkeaktien, der er designet af Jonas Graversen og unikt nummereret, fås i en udgave til 1.000 kr., som giver ejeren 10% på mad og drikkevarer på Gyngen i hele 2018. Der er også lavet en udgave til 500 kr. Hvis man ikke vil købe folkeaktier, er man også velkommen til blot at donere et andet beløb via mobilepay, for at vise sin anerkendelse af Kulturgyngen.
Alle donorer – store som små vil kunne finde deres navn på Kulturgynges kommende donationsvæg.

Man kan købe sin folkeaktie ved overføre det ønskede beløb til mobilepay 28087 eller bankoverførsel til konto: 2593-6287130730.

Skriv derefter en email til folkeaktie@kulturgyngen.dk og skriv dit navn og e-mailadresse i beskedfeltet, så kontakter Kulturgyngen dig, når din folkeaktie er klar.

Læs mere om Kulturgyngen på: gyngen.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top