skip to Main Content

European Social Economy Regions 2018

The European Commission Internal Market, Industry, Entrepreneurship og SMEs Directorate General har lanceret pilotprojektet “European Social Economy Regions 2018”.

Projektet sigter mod at opbygge effektive netværk af interessenter for socialøkonomi og social innovation og øge bevidstheden om socialøkonomi på regionalt og lokalt plan.
Alle offentlig, regional institutioner med tilknytning til socialøkonomi opfordres til at indsende et forslag til at arrangere en lokal begivenhed i tæt samarbejde med andre regionale interessenter inden d. 28. februar 2018.

Det socialøkonomiske felt i Europa har brug for en målrettet oplysningskampagne og støtte. Der er mange interessenter indenfor socialøkonomi, som er aktive på regionalt plan, men der mangler samarbejde mellem dem ligesom deres stemme bliver tilstrækkeligt hørt.
European Social Economy Regions 2018 projektet skal muliggøre oprettelse af effektive partnerskaber og netværk blandt interessenter i det regionale socialøkonomiske felt, og samtidig give interessenterne en mulighed for at blive hørt over for EU-Kommissionen. Resultaterne fra de regionale arrangementer vil blive præsenteret på Global Social Economy Forum in Bilbao i oktober og ved The Committee of the Regions Open Days i Bruxelles.

EU-Kommissionen støtter de lokale arrangementer ved at tilbyde arrangørerne:

• en ekspert fra Kommissionen, som kan deltage i debatten
• en fælles visuel identitet for projektet European Social Economy Regions 2018
• promovering af de lokale arrangementer gennem en dedikeret hjemmeside og samarbejdsplatform
• en invitation til at præsentere de regionale resultater og dele best practices eksempler på Global Social Economy Forum in Bilbao i oktober og ved The Committee of the Regions Open Days i Bruxelles.

EU-Kommissionen støtter ikke med penge, så arrangørerne skal selv afholde udgifter til at afholde arrangementerne.
Hvis man er interesseret i at afholde et arrangement og deltage i projektet, kan man indsende et kort koncept papir på maks en A4 side til GROW-SOCIAL-ENTERPRISE@ec.europa.eu inden d. 28 February 2018.

Læs mere her

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top