skip to Main Content

Communities of Practice Towards Social Change

Communities of Practice Towards Social Change: A journey through the Idea Camp er en ny bog udgivet af European Cultural Foundation.

European Cultural Foundation er en uafhængig og impact drevet Fond etableret i Geneve i 1954. Fonden arbejder med at accelererer, katalyserer, forbinder og kommunikerer civilsamfundsinitiativer inden for kunst og kultur – for at gentænke og opbygge Europa som et åbent, inklusivt og demokratisk sted.

I perioden fra 2014 til 2017, har European Cultural Foundation organiseret tre udgaver af fondens Idea Camp – der er en tredages workshop og fælles platform for udveksling og samskabelse, som adresserede nogen af de store udfordringer som Europa står overfor. Workshoppen er udviklet sammen med Fondens partner Connected Action for the Commons Network.
Til hver Idea Camp er der udover fondens eget hold af rådgivere blevet samlet 50 deltagere bestående af kunstnere og forandringsagenter inden for områder som fællesskaber, kultur og demokrati, som udfordrende ideer til, hvordan lokalsamfund kan samles for at forandre Europa gennem kultur.

Den nye bog Communities of Practice Towards Social Change – A journey through the Idea Camp giver indsigt i Idea Camp konceptet og de lokalsamfund og fællesskaber, som har deltaget i dem.

Læs Communities of Practice Towards Social Change online her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top