skip to Main Content

Social Innovation Tournament 2018

Social Innovation Tournament anerkender og støtter de bedste sociale entreprenører i Europa. Der er nu åben for ansøgninger til 2018 udgaven af konkurrencen. Deadline for indsendelse af forslag er d. 6. marts 2018.

Konkurrencen organiseres hvert år i et nyt land for at belønne og sponsorere europæiske iværksættere, der har som primært formål at skabe sociale, etisk eller miljømæssig effekt indenfor en lang række områder som uddannelse, sundhed, jobskabelse, nye teknologier og nye systemer og processer.

En jury af specialister fra universitets- og forretningsverdenen udvælger 2 prismodtagere i en generel kategori og 2 prismodtagere i en specialkategori. 1. Prisen i begge kategorier er 50.000 euro og anden prisen er 20.000 euro.
Alle projekter konkurrere desuden om et ophold hos inkubatoren IRIS og gratis mentor støtte.

I 2018 går prisen i specialkategorien til projekter med fokus på bæredygtig udvikling (med specielt fokus på cirkulær økonomi).

Turneringen, der er organiseret af European Investment Bank, kører i to runder. En udvælgelseskomité vælger 15 finalister.
Konkurrencen er åben for europæiske not-for-profit og for-profit organisationer, unge iværksættere og socialøkonomiske virksomheder, samfundsansvarlige virksomheder af alle størrelser fra den private sektor, NGO´er, Regerings eller lokale myndigheds organisationer og universiteter.

Se video fra 2017 Social Innovation Tournament 2017 her

Læs mere og indsend evt. ansøgning på Social Innovation Tournament hjemmeside her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top