skip to Main Content

Dignity Coconuts

Dignity Coconuts er en socialøkonomisk virksomhed på Filippinerne, der beskæftiger sig med at producere kokos olie og andre produkter af kokosnødden.

Den miljømæssige profil er eksemplarisk, idet 100% af kokosnødden bliver anvendt til forskellige produkter, hvor størstedelen af industrien udelukkende udvinder kokosolie og efterlader resten af råvaren, som affald. Og ambitionerne er høje, hvad angår selve produktionen, idet man har udviklet og producerer et 100% rent, økologisk og ikke raffineret produkt. Den primære mission er dog , at bryde fattigdomskæden og hjælpe udsatte mennesker med at genoprette deres værdighed (heraf navnet Dignity Coconuts ).

Virksomheden, er startet i 2010 af amerikanerne Stephen Freed og Dr. Don Byker, mennesker med mange års erfaring indenfor frivillighed og hjælpearbejde.
Med deres holistiske indstilling har de haft fokus på de fattigste mennesker på Filippinerne, og arbejder med at udvikle lokalsamfundene med fokus på uddannelse, rent vand, jobs og ikke mindst håb. De har erfaret og tror på, at en økonomisk bæredygtig virksomhedsmodel må stå bag.

Læs nærmere om denne spændende virksomhed på: www.dignitycoconuts.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top