skip to Main Content

Nominer til Den Socialøkonomiske Kommune Pris 2017

Den Socialøkonomiske Kommune Pris overrækkes i år på Folkemødet fredag d. 16. juni kl. 17.00 i Det socialøkonomiske telt (Kæmpestranden, J40). Prisen uddeles til en kommune, der har gjort sig særligt bemærket i forhold til at gøre noget for socialøkonomi.

Bag prisen står tre af de store danske socialøkonomiske virksomheder Grennessminde, Specialisterne og Glad Fonden, som med prisen ønsker at sætte fokus på kommunernes rolle i udviklingen af rammer og samarbejdsstrukturer, der fremmer socialøkonomi.
Med prisen følger en vandrestatuette, Noahs Ark, der er skabt af kunstneren Bjørn Nørgaard i samarbejde med unge fra Grennessminde.

Roskilde Kommunes borgmester Joy Mogensen modtager Den Socialøkonomiske Kommune Pris 2016

I år er det sidste års vinder Joy Mogensen fra Roskilde kommune, der overrækker prisen. Roskilde Kommune fik i 2016 prisen for deres visionære arbejde med at skabe et gunstigt fundament for socialøkonomiske virksomheder gennem rådgivning, tværgående samarbejder i kommunen, strategiske satsninger og konkret udbudspolitik.

Kommuner der ønsker at nominere sig selv til prisen kan indsende forslag inden 15. maj kl. 12.00. De nominerede underrettes den 30/5 2017.

For at blive nomineret skal kommunen udmærke sig på følgende kriterier (alle eller udvalgte): Kommunen skal have:
• Udvist evne til at involvere og samarbejde med lokalsamfundet
• Etableret gode lokale rammevilkår for socialøkonomiske virksomheder
• Arbejdet sammen om socialøkonomi på tværs af kommunen
• Udvist mod til at eksperimentere og nytænkt socialøkonomi i en lokal kontekst

Kommuner der ønsker at nominere sig selv skal give en motivering af kommunens tiltag på det socialøkonomiske område, set i relation til kriterierne oven, som maksimalt må fylde 1 A4 side.
Vinderen af kommuneprisen udvælges, på baggrund af de indkomne nomineringer, af styregruppen for den socialøkonomiske pris, sammensat fra de tre ansvarlige virksomheder.

Ansøgningen sendes til Anya Hultberg på: ahu@gminde.dk

For yderligere information vedrørende prisen kontakt: Anya Hultberg, Grennessminde, mobil: 25489198 – e-mail: ahu@gminde.dk

 

Læs mere på: http://socialokonomiskpris.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top