skip to Main Content

The Last Mile: Uddannelse af indsatte baner vejen til succes

Organisationen The Last Mile arbejder for at indsatte i fængsler kan vende succesfuld tilbage til samfundet og undgå gentagende kriminalitet ved at uddanne dem i computer kodning og iværksætteri.

For fem år var forretningsmanden Chris Redlitz inviteret til San Quentin State Prison, for at fortælle de indsatte om forretning og entreprenørskab. Til sin store overraskelse havde mændene enorm interesse for at lære mere om emnet, så han fik idéen til at etablere det teknologiske accelerator program The Last Mile, for de indsatte.
Siden 1970´erne

er antallet af personer i fængsel steget med 700% i USA, hvilket ikke blot er dyrt, men også er en kæmpe udfordring for samfundet. Derfor er accelerator programmet et initiativ der forhindrer gentagende kriminalitet ved at sikre mændene en ny levevis igennem uddannelse.

Målet er at give mændene konkrete kompetencer der kan anvendes i jobsammenhæng. Igennem et halvt års uddannelsesforløb, får mændene undervisning i entreprenørskab, med fokus på teknologi samt det at drive forretning med et socialt formål. Der afholdes en ”pitch og inspirations dag” hvor 350 repræsentanter fra forskellige virksomheder, kan komme og høre mændenes idéer, hvilken måske fører til et job. Repræsentanterne præsenterer også selv deres virksomheder, så mændene kan få indsigt i arbejdslivet.

Læs mere om The Last Mile på: https://thelastmile.org

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top