skip to Main Content

Copenhagen Impact Investing Days

CBS afholder d. 12.-14. marts 2018 ”Copenhagen Impact Investing Days”. Konferencen samler impact investorer, filantroper, sociale entreprenører og beslutningstagere for at diskutere forskningsbehov og prioriteter på området.

Det er planen, at konferencen skal afsluttes med formuleringen af en forskningsagenda, som kan bidrage til forståelsen af hvor effektive impact investeringer er. Agendaen er samtidig tænkt som en guide for investorer i forhold til at implementere strategier for impact investeringer.

Copenhagen Impact Investing Days sigter mod at udfordre den nuværende praksis og at anvende evidensbaseret forskning til at udvikle indsigt i forbindelserne mellem social impact, finansielt afkast og beslutninger om investeringer.

På konferencen er der rig lejlighed til både formelle og uformelle diskussioner mellem deltagerne, ligesom der er mulighed for at høre oplæg af flere internationale forskere og aktører fra impact investeringsfeltet.
Der vil også være flere side events om emner som best practice for kommuner, som tilbyder et godt miljø for impact investeringer og socialt entreprenørskab samt om hvilke muligheder, der er i impact investeringer som værktøj i udviklingslande.

Læs mere og tilmeld dig konferencen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top