skip to Main Content

The JUMP! Foundation

The JUMP! Foundation er en non-profit socialøkonomisk virksomhed i Bangkok i Thailand, der bruger ”experiential education”, altså læring baseret på erfaringer, til at fremme en verden, hvor enkeltpersoner, samfundsledere og globale borgere blive opmærksomme deres lidenskab og potentiale.

JUMP!´s mission er helt konkret, gennem erfaringsbaseret læring, at styrke unge i at blive passionerede ledere af personlige, lokale eller globale udviklingsprojekter.

The JUMP! Foundation tilbyder erfaringsbaserede uddannelser
Organisationen blev etableret i 2006, fordi stifterne oplevede et behov for at adressere temaer omkring lederskab og globalt medborgerskab indenfor ungdomsuddannelserne.
I en stadig mere “flad” og globaliseret verden, mente grundlæggerne af JUMP!, at det var vigtigt at skabe en platform, der kunne gøre unge mere bevidste ikke bare på deres eget nærsamfund, men også på de forskellige lokalsamfund, der er rundt omkring i verden.

Man kan læse mere om modellerne og den teoretiske baggrund for JUMP!´s arbejde med ”experimental education” her

I dag har JUMP! et stærkt netværk af facilitatorer, partnere og rådgivere over hele kloden.
Organisationen fungerer som en samarbejdsplatform, hvor deltagerne kan mødes for at udfordre og inspirere hinanden.

JUMP! Har kørt programmer i Europa, Asien, Afrika og Nordamerika, og organisationen anvender bl.a. udendørs miljøer, bylandskaber og andre miljøer til at engagere og udfordre deltagere.

Aktiviteterne fremkalder refleksion, dialog og opfordre til daglig handling ved at opdyrke den individuelle modstandskraft og udvidede deltagernes horisont.

JUMP! Har indtil nu leveret uddannelsesprogrammer direkte til mere end 19.000 deltagere, herunder unge og lærerere.

Læs mere om JUMP! På: http://jumpfoundation.org/

Foto: From JUMP!´s facebookpage

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top