skip to Main Content

One Community

One Community er en 100% frivillig drevet non-profit organisation, der arbejder for at skabe open source ressourcer og løsninger til alle aspekter af en bæredygtig levevis.

Organisationen er startet i 2010, og har siden da har 300-400 frivillige bidragsydere lagt 100.000 timer og hjulpet med at bringe projektet frem til hvor det er nu.
Alle arbejder gratis og uden økonomisk kompensation. Der tilbydes dog 50 som vil være en del af teamet bidrager med mellem 5-50 timer ugentligt en bolig/plads i det kommende fællesprojekt som One Community arbejder på at realisere.
Man kan læse mere om One Communitys bæredygtige demonstrationsprojekt her

One Community arbejder på at skabe open source og frit tilgængelige ressourcer og løsninger , som alle samme bygger på et ”Highest Good” princip dvs. til alles fælles bedste (mennesker og jord) inden for fødevarer, energi, bolig, uddannelse, pro-profit og non-profit økonomisk designs, social arkitektur, tilfredsstillende levevis, ledelsespraksis og meget mere.
Ressourcer og løsninger kan implementeres som enkelte elementer eller som lærings- og demonstrations projekter der igen kan kopieres.

Det er tanken at One Community skal designes som det første lærings og demonstrationsprojekt og fungere som en eksperimentel læringsmodel, der kan facilitere at mange deltager i at adressere de store udfordringer vores art og jord står overfor gennem:

• En kopierbar model der igen kan være med til at skabe løsningsorienterede modeller
• At bygge 7 helt forskellige prototyper af selvforsynende landsby
• At blive verdens første leverandør af open source og frit tilgængelige løsninger.
• At redefinere bæredygtighed både som en open source og Fælles Bedste (Highest Good) industri.
• Udvikle og udvide alle aspekter af en omfattende bæredygtig infrastruktur og levevis.

Læs mere om One Community på: www.onecommunityglobal.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top