skip to Main Content

Energy Garden: Ambitiøst projekt gør Londons trafikale knudepunkter grønnere

Opskriften på Energy Gardens succes er simpelt. Community + Business = Wellbeing
The Energy Garden projekt er et samarbejde mellem Transport for London og de to organisationer Repowering London og Groundwork, som begge løfter udsatte bydele igennem grønne og bæredygtige initiativer.

Målsætning er, at skabe 50 urbane haver ved byens togstationer, hvor der ligeledes installeres solenergi. Indtægterne fra solenergien anvendes til at finansiere driftsomkostninger i form af plantefrø, værktøj, organisering af frivillige m.m.

Projektet skaber ikke blot større bevidsthed omkring bæredygtig energi, problemerne med ulig tilgængelighed til fødevare og energi for borgerne i London adresseres også. Derudover inspireres de lokale unge til at vælge en positiv livsstil, ved at engagere sig i projektet gennem lønnet arbejde eller praktikker.

Læs mere på: http://energygarden.org.uk

Foto: From Energy Garden´s webpage

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top