skip to Main Content

C:NTACT

C:NTACT er en socialøkonomisk virksomhed med adresse på Betty Nansens Teatret, der arbejder med at formidle udvalgte befolkningsgruppers personlige historier.

Virksomheden arbejder ud fra et brugerinddragende perspektiv, hvor det er målgruppen selv, der formidler historierne. Det kan være igennem Scene, skrift, radio og film.

Baggrunden for etableringen af C:NTACT var en nysgerrighed efter at undersøge hvorfor de muslimske minoriteter i Danmark er kilde til frustration og bekymring i den offentlige debat. Hvad er grunden til, at en relativt lille udsnit af den danske befolkning bliver set som et problem, selvom majoriteten af den danske befolkning ikke har kontakt med den del af befolkning, der har muslimsk baggrund? Betty Nansen Teatret ville derfor gerne lære de ”andre” at kende, hvorfor C:NTACT opstod for at give disse ”andre” mennesker, særligt de unge, en stemme og en mulighed for at skabe nyt billede af sig selv og en ny relation til hinanden og samfundet.

Virksomheden beskæftiger sig med en målgruppe, som måske ikke altid befinder sig på ”livets solskinsside”; Hjemløse, arbejdsløse, nyankommne flygtninge, sorgramte, skilsmissebørn, uledsagede flygtningebørn, marginaliserede indvandrerkvinder og andre udsatte borgere. Dermed er C:ntacts socialøkonomiske perspektiv at gøre op med fordomme og skabe større forståelse for den enkeltes livssituation ude i det store samfund.

Samtlige af produktionerne hos C:NTACT, deriblandt teaterforestillingerne er gratis. Dette giver mulighed for at alle uanset baggrund, kan komme og få en kulturel og lærerig oplevelse.

Læs mere om C:NTACT på:  www.contact.dk

Fotos fra C:ntact´s hjemmeside

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top