skip to Main Content

Social Challenges Innovation Platform: En sparringsplatform for sociale udfordringer

Social Challenges Innovation Platform er en sparringsplatform, hvor offentlige, private eller civilsamfunds aktører kan dele sine udfordringer og få løsningsforslag fra sociale entreprenører og sociale start-ups.

Måske arbejder din kommune på at finde en løsning på at forbedre offentlig transport? Eller måske arbejder din NGO på nye metoder til at hjælpe børn med særlige udfordringer i skolen? Så er denne sparringsplatform rettet mod dig.
Social Challenges Innovation Platform efterspørger sociale udfordringer som kan løses og skaleres ud over Europa.

Kommuner og institutioner har derfor indtil d. 21 december 2017 kunnet uploade de sociale udfordringer til platformen. Herefter er det meningen at sociale entreprenører eller sociale start ups kan bidrage med en løsning. Hvis du selv er social iværksætter så kan du pitche dit løsningsforslag og få 30.000 euro samt et seks måneders mentor-program, til at løse den sociale udfordring for kunden.
Du kan uploade et eller flere løsningsforslag til udfordringerne fra 15. januar til d. 15. april 2018.

I alt vil 81 løsningsforslag blive udvalgt til at modtage de 30.000 euro og mentor programmet.

Platformen er styret af Meta Group, EBN samt Impact Hub og administreret af Executive Agency for SMe’s (EASME) med økonomisk støtte fra Europa kommissionen (2.430.00 euro)

Læs mere og tilmeld dig på: www.socialchallenges.eu

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top