skip to Main Content

UnleashLab 2018 afholdes i Singapore

Unleash samlede 1.000 unge fra hele verden i Danmark, hvor eventen blev afholdt for første gang i august 2017. De unge skulle her finde løsninger, der kan hjælpe med at indfri FNs Verdensmål. Nu rykker eventen til Singapore, der er vært for #UNLEASHLAB2018 i august 2018.

Lars Lykke Rasmussen overragte værtskabet til Singapores premierminister Lee Hsien Loong under et officielt besøg i slutningen af november.

UNLEASH er et international innovations laboratorium, som hvert år frem til 2030 1.000 omhyggeligt udvalgte unge talenter fra hele verden, for at samarbejde om at finde ideér og løsninger, der kan bidrage til at indfri FNs Verdensmål (SDG).

I følge Flemming Besenbacher fra Carlsberg Group og Carlsberg Foundation og bestyrelsesformand for UNLEASH er Singapore perfekte som den næste vært for Unleash. Byen er kendt for sin bæredygtige byplanlægning og Singapore har været hurtig til at adoptere nye og bæredygtige teknologier de seneste år.

Under den indledende Unleash i Danmark i august i år udvilkede 1.000 unge fra 129 lande over 9 dage 197 løsningsforslag , som kan hjælpe med at indfri FNs Verdensmål. Det er forslag som nu støttes af investorer, mentorer og eksperter fra Unleash´s netværk, der udgøres af mere end 200 støtte organisationer fra hele verden.
Fra d. 29. maj 2018 vil et nyt team af 1.000 unge under et nyt tema tage udfordringen op igen.

Unge fra hele verden kan søge om at komme blandt de 1.000 deltagere i Unleash i Singapore fra d. 15. januar 2018.

Læs mere på: www.unleash.org

Back To Top