skip to Main Content

Årets socialøkonomiske virksomhed i Singapore 2017

Den socialøkonomiske virksomhed Bettr Barista vinder bliver 2017 President´s Challenge Social Enterprise of the Year i Singapore.

Bettr Barista, der er grundlagt i 2011, er et kaffeakademi og risteri i Singapore, som oplærer og ansætter udsatte kvinder. Virksomheden fik overagt prisen som årets socialøkonomiske virksomhed af Singapores præsident President Halimah Yacob ved en højtidelighed på Istana d. 5. December 2017.
Med prisen følger 50.000 $.

Priskonkurrencen The President’s Challenge Social Enterprise Award blev afholdt første gang i 2012 for at anerkende socialøkonomiske virksomheder i Singapore som gør en særlig indsats.

41 socialøkonomiske virksomheder har deltaget i årets priskonkurrence og af dem er 19 blevet udvalgt til finalen.

Ud over årets socialøkonomiske virksomhed blev der også uddelt en pris for Social Enterprise Start-Up of the Year. Her blev prisen delt mellem de socialøkonomiske virksomheder Homage og Jaga-Me, som begge modtog 20.000 $.

Youth Social Enterprise of the Year award prisen gik til F&B company Popejai, som fik 25.000 $. Popejai tilbyder beskæftigelse til mennesker med handicaps, udsatte unge og mennesker fra lavindkomst familier. Ud af de 30 ansatte i virksomheden er 90% fra forskellige udsatte grupper.

Den socialøkonomiske virksomheds sektor vokser hastigt i Singapore ikke mindst pga. etableringen af Singapore Centre for Social Enterprise i 2015. Centret har både bidraget til at løfte den offentlige opmærksomhed på socialøkonomiske virksomheder ligesom centret også har hjulpet med at udvikle de socialøkonomiske virksomheders kompetencer.

Kilde: Straits Times

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top