skip to Main Content

Vilse i stöd-djungeln?

Svenske Sweco og Tillväxtverket har netop udgivet en rapporten ”Vilse i stöd-djungeln?”, som viser at der er en kløft mellem det udbud af støtte der tilbydes og den støtte som svenske sociale iværksættere og socialøkonomiske virksomheder rent faktisk behøver og efterspørger i det erhvervsfremmende system i Sverige.

Rapporten peger på tre områder, hvor forholdene kan forbedres:

1. Adgang til finansiering og markeder for socialøkonomiske virksomheder
2. Socialøkonomiske virksomheders behov for støtte til effektmåling og afrapportering af resultater
3. Traditionelle forretningsudvikleres manglende viden om socialøkonomiske iværksætteri

Tilväxtverket er en institution under det svenske Erhvervs- og innovationsministerium, som har til opgave at understøtte udviklingen af konkurrencedygtige og bæredygtige virksomheder i Sverige – det gælder også socialøkonomiske virksomheder.

Læs rapporten her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top