skip to Main Content

Social Enterprise Law

Social Enterprise Law: Trust, Public Benefit and Capital Markets er en ny bog om, hvordan lovgivning kan hjælpe sociale iværksættere og investorer med at opbygge tillid omkring deres forpligtigelse overfor at skabe positive sociale forandringer.

Lovgivning har en tendens til at blive fremstillet som et problem, der frustrere sociale iværksættere bestræbelser på at skabe virksomheder, som skaber overskud til ejerne og positiv effekt for verden.

Denne bog argumenterer for at lovgivning i stedet skal ses som et effektivt redskab til at tilpasse incitamenterne for sociale iværksættere og investorer og øge socialøkonomiske virksomheders adgang til kapital.

Bogen præsenterer en række juridiske teknologier, der kan hjælpe socialøkonomiske virksomheder med at vokse og skalerer bl.a. et hybrid af et finansielt instrument, skattefordele der kan understøtte crowdfunding for socialøkonomiske virksomheder og exit strategier.

Fakta
Titel: Social Enterprise Law: Trust, Public Benefit and Capital Markets
Forfattere: Dana Brakman Reiser & Steven A. Dean
Forlag: Oxford University Press
Udgivelsesdato: d. 4. oktober 2017
ISBN-10: 0190249781
ISBN-13: 978-0190249786
Bogen er på 216 sider og kan købes her

Se længere anmeldelse af bogen i Stanford Social Innovation Review her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top