skip to Main Content

Hult Prize 2018 – lokal finale på Aarhus Universitet

Med støtte fra Venture Cup, Aarhus Universitet og Den amerikanske ambassade afholdes Hult Prize Aarhus University finale d. 2. december 2017 i Aarhus.

Hult Prize 2018 - lokal finale på Aarhus Universitet

Den lokale priskonkurrence gennemføres for at sikre, at et hold fra Aarhus Universitet kommer med til den regionale Hult Prize runde, der finder sted i marts 2018 i London.
Temaet for Hult Prize i år er ”Harnessing the Power of Energy – for a generation to change the world!”

Som optakt til finale eventen holdes inspirationsaftenen ”Leading Sustainability med Erin Schrode” d. 25. november in Aarhus.

Erin Schrode er amerikansk aktivist og sociale iværksætter. Hun er tidligere kandidat til USA´s Kongres, og har efterhånden udviklet et ry som en ekspert på områder relateret til Millennials, social impact civilt engagement, bæredygtighed, digitale tendenser og bevidst forbrug, og hun holder ofte oplæg om disse emner ligesom hun arbejder virksomheder, organisationer og universiteter over hele verden.

Læs mere om Erin Schrode her

Hult Prize er verdens største konkurrence i socialt entreprenørskab for studerende.
Hult Prize Foundation, der står bag prisen, er en non-profit organisation, der arbejder for at hjælpe og styrke den næste generation af sociale iværksættere.
Prisen opfordre unge studerende, forretningstalenter til at konkurrere i teams om at løse nogen af verdens største udfordringer ved at komme med ideer til bæredygtige virksomheder.
Vinderprisen er på 1 million dollars.

Læs mere om Hult Prize på: www.hultprize.org

Læs mere om i Hult Prize @Aarhus University på: www.hultprizeat.com/aarhus og www.facebook.com/hultprizeaarhusuniversity

Læs mere om arrangementet d. 25. November 2017 med Erin Schrode her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top