skip to Main Content

Social Enterprise Awards Scotland 2017

Vinderne af Social Enterprise Awards Scotland 2017 blev kåret ved en begivenhed i Edinburgh d. 7. november i det skotske parlament.

Vinder af hoved prisen ”Social Enterprise of the Year” gik til Grassmarket Community Project i Edinburgh, prisen for ”Social Enterprise Champion til Chris Martin of Callander Youth Project og ”One to Watch” prisen gik til Projekt 42.

Det er paraplyorganisationen for de socialøkonomiske virksomheder i Skotland, Social Enterprise Scotland, som står bag uddelingen priserne.

Hele listen af vindere kan ses herunder:
Social Enterprise of the Year – Grassmarket Community Project
Grassmarket Community Project støtter socialt udsatte med en række services gennem deres 5 socialøkonomiske virksomheder, der bl.a. er café, kantine og en butik der genbruger træ.

One to Watch Award – PROJEKT 42
Projekt 42 arbejder for at styrke forbindelsen mellem fysisk fitness og mental sundhed ved at tilbyde skræddersyet fitnessundervisning.

Social Impact Award
INCH Architecture & Design Ltd
INCH Architecture & Design er en socialøkonomisk virksomhed der arbejder for at forbedre det byggede miljø i lokalsamfund.

Buy Social’ Market Builder Award
Community –
Resources Network Scotland (CRNS Reuse Consortium)
CRNS Reuse Consortium arbejder for at tilbyde kunder og lokale myndigheder adgang til at billigere og mere bæredygtigt valg ved at give kunderne mulighed for at købe brugte istandsatte brugte møbler i stedet for nye.

Tech for Good: Technology in Social EnterpriseInstant Neighbour
Instant Neighbour støtter lavindkomstgrupper mad at indrette deres bolig ved at sælge genbrugsmøbler af god kvalitet

Social Enterprise Champion – Chris Martin (Callander Youth Project Trust)
Chris Martin og CYPT er gået fra at have sine aktiviteter et lille lokale for 6 år siden til nu at drive en vifte af socialøkonomiske virksomheder bestående af café, 5 stjernet herberg og konferencecenter i det ny istandsatte Callander Hostel.

Social Enterprise Champion – Highly Commended
Andrew Bailie (Freshsight) – Andrew Bailie CEO for FreshSight, en studenter drevet socialøkonomisk virksomhed der tilbyder konsulentydelser for sociale organisationer

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top