skip to Main Content

Motitech AS bliver Årets Sosiale Entreprenør 2017 i Norge

Vinder af Årets Sosiale Entreprenør 2017 blev Motitech AS. Administrerende direktør Jon Ingar Kjenes, modtog prisen ved på Sentralen i Oslo under årskonferencen for European Venture Philanthropy Association (EVPA) d. 9. november, med Ferd Sosiale Entreprenører som vært.

Motitech AS er en innovativ træningsløsning til ældre og mennesker med demens, som lærer brugerne at tage på cykelturer i kendte omgivelser ved hjælp af video, musik og lyde.

Motitech AS vandt prisen i hård konkurrence med fire andre kandidater.
Vinderen belønnes med en halv million kroner. Alle nominerede får kr. 50.000 hver.

Motitech AS fik stor ros for virksomhedens evne til at kombinere innovation, dobbelt bundlinje og internationalt vækstpotentiale.
Motitech er startet som et projekt under Bergen kommune. Formålet med projektet var at motivere seniorer og mennesker med demens til øget fysisk aktivitet. Resultaterne af projektet var så gode, at Motitech AS blev oprettet som et selvstændigt selskab i 2013.

Årets konkurrence har et internationalt fokus, og skalering og vækst på nye markeder er et vigtigt kriterium. Motitechs teknologi bruges i 40 kommunale institutioner i Bergen og i omkring 140 institutioner i Norden. Virksomheden oplever stor efterspørgsel og søger i øjeblikket økonomiske og strategiske partnere for at skalere virksomheden.
Virksomheden gik ind på det nordiske marked i 2016, og har sidenhen realiseret projekter i Canada og England.

Finalen stod i 2017 mellem nedenstående fem virksomheder:

Braive
Chooose

Drops
i havet

Motitech AS (vinder)
Nyby AS

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top