skip to Main Content

Reach for Change har kåret Årets Game Changer 2017

Fredag d. 3. november 2017 blev Projekt S kåret som Reach for Changes nye Gamechanger.
Projektet tilbyder mental styrketræning som en fritidsaktivitet.

Ved finalen, der blev afholdt hos MTG for TV3, pitchede 6 nytænkende, modige og passionerede sociale iværksættere deres innovative idé til at gøre hverdagen bedre for børn og unge i Danmark.

Prisen og finansiering på henholdsvis 400.000 kr.
Og 50.000 kr., blev givet til nytænkende, modig og passioneret social iværksættere som skaber  målbare og meningsfuldeforbedringer i børn og unges liv.

Ekspert
Juryen, der bedømte projekterne, bestod af Sofia Breitholtz, CEO Reach for Change, Inge Grønvold, direktør for Lauritzen Fonden og LF Investment, Max Andersen Chief Operating Officer ved TV3 SPORT, Dorte Tandrup VP Markedsføring og Kommunikation af ModernTimes Group Danmark,Søren Lottrup, partner hos Accelerace, og Betina Ipsen, bestyrelsesmedlem i LauritzenFonden.
Ungepanelet bestod af 8.klasse elever fra Det Kongelige Vajsenhus Skole
og Tranegårdskolen.

Efter nøje overvejelser og grundige voteringer blev der fundet både en Game Changer og en Ungepanelsfavorit:

Årets Game Changer 2017 blev Linn og Tornholm og Vicky Kornblit Projekt S, som tilbyder mental styrketræning som en fritidsaktivitet. Det skal være lige så naturligt at styrke sin mentale sundhed som sin fysiske sundhed. Det betyder, at det skal være lige så sejt at arbejde med sig selv mentalt, som at gå i
fitness. http://www.projekts.dk

Ungepanelets favorit blev Rasmus Thøger Christensen Excalicare, der arbejder med med aktivitetsbaserede rehabiliterings-camps, såkaldte Cool Camps. Cool Camps er på nuværende tidspunkt for kræftramte unge fra 12-17 år og deres søskende i samme aldersgruppe: http://www.excalicare.dk

De to projekter og de øvrige deltagere ved årets Game Changer-finale, har alle vundet en plads i Reach for Change Danmarks Inkubator hvor der for sociale entreprenører, på årsbasis, ydes kompetenceopbygning, adgang til netværk og værktøjer inden for forretningsudvikling og økonomisk bæredygtighed.

Læs mere om Reach for Change´s arbejde på: mtggamechangers.dk og via Reach for Changes Facebook, Instagram og Twitter.

Læs mere om Reach for Change på: www.reachforchange.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top