skip to Main Content

Norsk Accelerator program: søger globale start-ups med fokus på bæredygtig og social impact

”The Katapult Accelerator” er et Impact-tech accelerator-program der begynder d. 12 februar 2018 og fortsætter de næste tre måneder frem. Målet er at støtte teknologiske start-ups med fokus på bæredygtighed og social-impact.

Der er masser af talent med gode skalérbare idéer ude i verden, men ofte mangler de støtte til at realisere deres idéer. Dette vil katapult accelerator programme lave om på, hvorfor start-ups fra hele verden kan ansøge, selvom at programmet finder sted i Oslo.

Bag programmet står de fem nordmænd blandt andet Selvaag-arvingen og teknologiinvestoren Tharald Nustad, som har investeret 100 millioner med visionen om at opbygge en milliard stor venturekapitalfond, der skal gøre verden til et bedre sted.
Norwegian.ai, som fonden hedder, skal investere i opstartsvirksomheder, som arbejder med kunstig intelligens (AI). Fonden skal give et økonomisk afkast, men den skal samtidig også give miljømæssig og samfundsmæssig gevinst.
Accelerator programmet er en del af fonden, som satser på at runde en milliard kroner inden sommeren 2019.

Når man deltagere i programmet, får man støtte til at skalere sin start-up virksomhed samt støtte til at udnytte potentiale for AI (artificiel intelligence) i forhold til virksomhedens teknologiske innovation.
Man bliver del af et globalt netværk med mentorer og får 150.000 USD til finansiering.

Læs mere på: katapultaccelerator.com/request-for-startups/

Ansøgnings frist: 15. december.

Læs mere om den nye norske impactfond her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top