skip to Main Content

Katapult Future Fest is not your avarage technology conference

Katapult Future Fest er en to dags festival i Oslo, med fokus på eksponentielle teknologier, impact investing og fremtidens samfund. Konferencen afholdes næste gang d. 14.-16. maj 2018 i Oslo.

Nye teknologier ændrer miljøet og samfundet omkring os. Teknologier som kunstig intelligens, blockchain, robotter, selvkørende biler, virtual reality, biotechnologi m.m. presser vores nuværende samfund til at tage en mere bæredygtig forretningsmodel i brug. Disse teknologier kan med et ”purpose-driven” fokus, effektivisere vores indsats mod at skabe en mere ansvarlig fremtid.

Med fokus på disse nye teknologier vil Konferencen være spækket med inspirerende foredrag, aktiviteter man kan deltage i, hackathons, koncerter, pitch-konkurrencer samt workshops hvor man er garanteret en fed og festlig oplevelse.

Katapult Future Fest er en non-profit organisation stiftet for at skabe positiv social effekt gennem teknologi. Initiativet er en del af Norwegian.ai fonden, som er stiftet af teknologiinvestoren Tharald Nustad i maj 2017. Fonden skal give et økonomisk afkast, men den skal samtidig også give miljømæssig og samfundsmæssig gevinst.

I år blev Katapult Future Fest afholdt både i Oslo i maj måned og i København i september måned i forbindelse med Copenhagen Techfestival. I 2018 afholdes Katapult Future Fest d. 14.-16. Maj i Oslo.

Læs mere på: http://www.katapult.tech/ og på Katapult Future Fest´s Facebook event

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top